Mediterrane rösti met merguez
30 minuten bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Verhit in een ruime koekenpan 3 el. olijfolie. Bak de rösti in 15 min. goudbruin en gaar
- Verhit intussen in een andere koekenpan 2 el. olijfolie. Bak de merguez in 6-8 min. goudbruin en gaar
- Schep de rösti op een schaal. Schenk de laatste 3 el. olijfolie in de pan. Fruit de ui met de knoflook 2 min. Schep de aubergine erdoor en bak 4 min. mee. Bestrooi met de komijn. Voeg de tomaatjes toe en bak nog 2 min.
- Houd intussen de worstjes onder een deksel op laag vuur warm
- Schep de rösti door de groenten en warm ze nog 2 min. mee. Breng op smaak met zout en peper
- Leg de worstjes erop en bestrooi met de basilicumblaadjes. Serveer direct
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 775 kcal
- 53 g vet waarvan 11 g verzadigd
- 50 g koolhydraten
- 20 g eiwit
- 8 g vezels
- 1,5 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen